Welcome To 'Aqilah Najwa's Blog. This girl is just another girl who is trying to change herself better than she was back then. I'm chasing for the hereafter love. Well, lets chase the jannah and Allah's love together :) .

Wednesday, October 31, 2012

Hai. Awak.

Assalamualaikum Warhmatullah.
Hai. Long time no see, kan? Well, so many things up and I am fine.
Hahaha *awkward* tak tahu nak cakap apa senanya. Nak luahkan perasaan, takut ada kecik hati :p Besar-besarkanlah hati anda, ya?


Ai segan nak cakap uolls! Tapi............ai nak cakap jugak..!

Finally, PMR IS OVER!
SPM IS COMING OVER.

Okay. Mood? Spoil. 
Alaaah, I'm not ready to be in form 4. I just want to spend my Form 3 year wisely with ma friends. Alhamdulillah, it went well though we've been through so so so manyyyy obstacle blablabla. Well, Friends stick together, right? 

Cc. Bestfriends



To you-know-who, I knew you well. You are just being part of yourself in front of us and now showing the other part to us :) 
Kita dah nangis sama-sama. Eleh, tak ingat? Masa majlis restu ilmu tu? Dah bermaaf-maafan, berpelukan :') How I wish that moment...............................................You know what, I love you :*
(HEY I'M NOT BEING LESBO OR WHAT. I'M NOT A LESBO) 

Kalau,
Kau dapat staraight A's, nak peluk aku lagi tak? Ehek.
Kalau,
Aku pindah asrama, kita keep in touch, naaaa?
Kalau kahwin,
Jangan lupa jemput aku.
Kalau aku dah takda,
Take care of yourself,
Kenangku di dalam doamu.

______________________________________________
 Pilihlah yang terbaik bila ada dua pilihan di depan mata. Trust your instinct.

Well I have duo choices, whether being in Sains Teknikal or Sains Tulen. I choosed Teknikal. Then Wina asked me, "Apsal lah aqilah ni suka menda menda cenggitu? Tak faham aku!"
Sebenarnya, aku pilih ikut hati aku. Haha. Sebab aku takut. kalau aku pilih tulen, aku tak boleh bawak. Teknikal macam senang. Ikut kaki lah bro. Hehe.
Asrama? Applied. Aku apply dekat Sekolah Menengah Sains Tuanku Jaafar @ Kuala Pilah. Ini pun sesedap rasa je aku pilih, sebab dekat. Hahahahahahahahahahaha! Last-last...

Hamboihhhhhh....................Insha Allah, dapat sekolah ni :)
kalau tak dapat pun, Insha Allah, Teknik KL will be there for me. Ehek!
Kalau tak pun, JESS tetap dekat di hati........................oh.


Wassalam.
Post a Comment